Kontakt
  • Slovenščina
  • English
Strategija in vizija
Naš osnovni namen je priprava
naravne, zdrave in
okusne hrane.      

Združuje nas dovršenost.

Skupina Perutnina Ptuj že več kot stoletje uresničuje poslovni model lastnih integriranih pridelovalnih procesov od njive do vilice v sistemu KVS (kakovost, varnost, sledljivost). Na ta način vsak posamezen trg na katerem smo prisotni in na katerem svojo prisotnost vztrajno utrjujemo z naravno, zdravo in okusno hrano zadovoljujemo skladno s prehranskimi trendi. Kot Skupina te trende s posluhom za potrošnike vztrajno tudi soustvarjamo.

Sledljivost, kakovost, varnost

Čas v katerem posegamo po prehranskih živilih, je čedalje bolj zahteven. V poslovnem modelu Skupine Perutnina Ptuj smo tako sistem KVS do popolnosti razvili. Vsak dan zagotavljamo našim potrošnikom okusna živila naših blagovnih znamk oplemenitena z vsemi atributi, ki odlikujejo nadstandardne postopke priprave zdrave hrane znanega porekla.

Kakovost živil Skupine Perutnina Ptuj vsakodnevno preverjamo z internimi službami kakovosti, z ocenjevanji na različnih nacionalnih, evropskih in mednarodnih živilskih dogodkih, najbolj relevantno oceno kakovosti pa vsakodnevno podajajo potrošniki, ki zaupajo v našo zdravo, kakovostno, varno in okusno hrano.